Aanbod

Ben je niet (meer) tevreden met je woning? Wij bekijken hoe je je huidige of toekomstige woning kan aanpassen om ze gezelliger te maken, groter te doen aanvoelen, praktischer in te delen ... We maken een ontwerp rekening houdende met je (gewenste) levensstijl, budget en esthetische voorkeuren.

Wij werken aan projecten waar esthetiek, duurzaamheid, functionaliteit en comfort hand in hand gaan, om op korte en lange termijn meerwaarde te creëren voor zowel onze klanten als voor hun gebouwen. 

We werken standaard met een all-in formule: van voorontwerp tot oplevering. Maar ook voor wie er nog niet aan toe is om alles in 1 keer aan te pakken zijn er verschillende mogelijkheden.

Totaalproject

Onze standaard all-in formule van voorontwerp tot oplevering, want een goed ontwerp is maar het begin.

Niet enkel het resultaat telt, ook de weg er naartoe: we zorgen ervoor dat het ontwerp op korte termijn, voor de beste prijs/kwaliteit en zonder zorgen gerealiseerd wordt.

Ontwerp

opmeting

brainstorm

ontwerp

concept / materiaalkeuzes / uitvoeringsplannen

Aanbesteding

beschrijvende meetstaten

prijsaanvragen

analyse offertes

voorlopige planning

Uitvoering

definitieve planning

begeleiding aannemingsovereenkomsten

coördinatie + opvolging werf

budgetopvolging

nazicht vorderingen

bijstand bij voorlopige oplevering

Voor wie er nog niet aan toe is om alles in 1 keer aan te pakken zijn er ook volgende mogelijkheden:

Ontwerp

Wil je pas in latere fase tot uitvoering overgaan (1, 2 of misschien wel 3 jaar later?), dan bieden we voor nu een offerte voor een ‘ontwerpopdracht’ aan. Later, wanneer je er klaar voor bent, gaan we over naar een overeenkomst voor een volledige opdracht.

Haalbaarheidsstudie

Is er twijfel of je project financieel en/of ontwerpmatig wel haalbaar is? 

Dan beginnen we met een voorstudie: we zetten de eerste stappen en gaan verschillende mogelijkheden na om het project haalbaar te maken.

Blijkt het project haalbaar, dan gaan we over naar een volgende formule.

Advies op je bouwplannen

Heb je bouwplannen, maar zijn die nog in de ruwbouwfase of ben je zelfs nog niet begonnen? Dan contacteer je ons op het juiste moment!

Wij bekijken graag de bouwplannen die je van je architect of bouwfirma hebt gekregen en geven gericht advies in functie van de verdere interieurafwerking en -inrichting.

Als interieurarchitecten kijken we met een kritisch oog naar de functionaliteit van de ruimtes en analyseren we of deze geoptimaliseerd kunnen worden.

Indien gewenst, screenen we ook het lastenboek en geven we je het nodige advies.

Zodat je achteraf geen spijt krijgt en niet voor voldongen feiten komt te staan. 

Indeling woning

De basis voor een goed interieur: een goede indeling! 

Oude woningen voldoen vaak niet aan de huidige manier van leven: onhandige ruimtes met verschillende hoekjes en kantjes, te weinig plaats waar je het nodig hebt en nutteloze vierkante meters op andere plaatsen, een gebrek aan opbergruimte en daardoor altijd een rommelige woning, slechte verhoudingen, te weinig contact tussen verschillende ruimtes, onvoldoende daglicht, te weinig contact met de tuin, ...

Voordat je begint te benoveren zoeken wij uit welke mogelijkheden er zijn in je woning, waarbij we steeds vertrekken vanuit jouw specifieke woonwensen.

Prijzen

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek gaan we na welke formule bij jou en je project past.

Op basis van de input die je geeft over je project, kunnen we vervolgens een offerte op maat aanbieden.