Interieurarchitect West-Vlaanderen | Binnenhuisarchitect West-Vlaanderen

Regio's

Samenwerken met M-INT als interieurarchitect in West-Vlaanderen

Interieurarchitect West-Vlaanderen | Binnenhuisarchitect West-Vlaanderen

Samenwerken met M-INT als interieurarchitect in West-Vlaanderen

Wie op zoek is naar een interieurarchitect in West-Vlaanderen, zoekt ongetwijfeld een partner die naar het volledige plaatje kijkt. Esthetisch verfijnd, maar ook praktisch voor dagelijks gebruik. En net dat is de sterkte van M-INT.

Wij stellen alles in het werk om jouw interieur perfect af te stemmen op je wensen en noden. Niet alleen die van vandaag, maar ook toekomstgericht. Op die manier willen we een positieve impact hebben op hoe je woont, leeft, werkt, onderneemt … 

De troeven van M-INT als interieurarchitect in West-Vlaanderen

Zoals eerder gezegd, hechten we bij M-INT veel belang aan de functionaliteit van je pand. Door meer comfort en een optimaal thuisgevoel te creëren, zorgen we graag voor een verbeterd welzijn. Het is dan ook de bedoeling dat je vele jaren kan genieten van onze werkzaamheden. Om dat te bekomen denken we graag out-of-the-box. Een unieke blik die ervoor zorgt dat functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid mooi samenkomen.

Onze jarenlange ervaring als interieurarchitect in West-Vlaanderen garandeert voor jou als klant een volledige ontzorging, zoals je ook in onze werkwijze gedetailleerd kan nalezen. Zo staan wij niet alleen in voor het ontwerp van je interieur, maar nemen we graag ook de coördinatie en werfopvolging op ons. Wij volgen voor jou de voorbereidingen, het budgetmanagement en de uitvoering nauwgezet op. 

Kiezen voor een 'gewone' architect of interieurarchitect?

Voor veel mensen is het onduidelijk of ze nu in zee moeten gaan voor een interieurarchitect, gewone architect of eerder een interieurstylist. De jobinhoud is namelijk niet hetzelfde, maar leunt soms wel dicht bij elkaar aan. Ook de gemiddelde architect heeft namelijk enige kennis over interieurarchitectuur, net zoals wij als interieurarchitect in West-Vlaanderen ook voeling hebben met de gewone architectuur.

Dat laatste aspect is belangrijk, want bij M-INT durven we écht onbegrensd te denken over je project. Hoewel wij ook instaan voor het interieur van nieuwbouwprojecten, hebben wij een duidelijke specialisatie in renovatiewerken. Is het dus mogelijk om muren af te breken of bij te bouwen, dan deinzen we hiervoor niet terug. Voor bepaalde ruwbouwmatige ingrepen is het wettelijk verplicht om een architect in te schakelen en uiteraard zorgen wij dan voor de juiste samenwerkingen. Zo halen we alles uit jouw renovatie.

Uiteraard kan het ook omgekeerd. Werk je voor jouw (ver)bouwproject al samen met een architect, maar wil je ook een interieurexpert inschakelen? Dan kan je bij M-INT terecht. Wij vragen enkel om zo vroeg mogelijk – liefst al in de ontwerpfase – bij het project betrokken te worden, zodat we optimaal kunnen meedenken over de aanpak.

Interieurarchitect in West-Vlaanderen, maar ook daarbuiten

M-INT is een gevestigde waarde als interieurarchitect in het zuiden van West-Vlaanderen. Onze zaak was namelijk jarenlang in Harelbeke gevestigd en verhuist in het voorjaar van 2024 naar Deerlijk. Toch spreekt het voor zich dat wij als interieurarchitect beschikbaar zijn voor klanten in heel West-Vlaanderen en ook Oost-Vlaanderen.

Op zoek naar een binnenhuisarchitect in West-Vlaanderen en lijkt onze aanpak jou op het lijf geschreven? Op onze website vind je al heel wat informatie terug. Zo maak je hier kennis met het team van M-INT, lees je hier alles over onze werkwijze en kan je ook grasduinen tussen een reeks realisaties. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende kennismaking, bij ons of op kantoor. Graag tot binnenkort!

Interesse?

Zomervakantie

M-int gaat er even van tussenuit van woensdag 24 juli tot maandag 12 augustus.

Fijne zomer!