Interieurarchitect Waregem

Regio's

Reken op M-INT, als interieurarchitect in Waregem

Interieurarchitect Waregem

Reken op M-INT, als interieurarchitect in Waregem

Een esthetisch én praktisch interieur, dat is waar M-INT naar streeft als interieurarchitect in Waregem. Wij zorgen er niet alleen voor dat je woning of bedrijfsgebouw er prachtig uitziet, maar ook dat het gebouw afgestemd is op jouw specifieke noden. Zo voel jij je helemaal thuis en ervaar je optimaal comfort. Zowel nu als in de toekomst!

Het team van M-INT is gespecialiseerd in grondige renovatiewerken. Dit type totaalprojecten biedt ons de kans om een maximale impact te hebben op hoe je als klant woont of onderneemt. Daarnaast kan je ons ook inschakelen voor het interieur van nieuwbouwprojecten. 

Waarom M-INT kiezen als interieurarchitect in Waregem?

M-INT staat garant voor toekomstgerichte interieurarchitectuur. Zo hechten we veel belang aan duurzaamheid en functionaliteit, zodat jij jarenlang de vruchten plukt van de werkzaamheden. Als interieurarchitect in Waregem durven we dan ook out-of-the-box te denken. De beschikbare ruimte wordt zo optimaal mogelijk gebruikt, zodat we alles uit het project kunnen halen.

Daarnaast biedt M-INT ook een verregaande ontzorging aan tijdens de (ver)bouwwerken. Wij staan in voor het ontwerp, maar kunnen desgewenst ook de volledige coördinatie en opvolging van het project op ons nemen. Ons team zorgt in dat geval voor nauwgezette voorbereidingen, doordacht budgetmanagement en een strikte werfopvolging. Dat staat ons toe om een scherpe prijs-kwaliteitverhouding te hanteren. Meer hierover vind je bij onze werkwijze

Nood aan een architect of interieurarchitect in Waregem?

Je wil graag (ver)bouwen en zoekt een professional om je daarbij te helpen. Maar heb je nu een interieurarchitect, interieurstylist, binnenhuisarchitect of gewone architect nodig? De jobs zijn inhoudelijk wel met elkaar verbonden, maar daarom nog niet identiek. Een ‘gewone’ architect heeft bijvoorbeeld wel enige kennis over interieurvormgeving, zoals ook wij als interieurarchitect goed thuis zijn in de gewone architectuur.

Dat laatste is een sterke troef, want het helpt bij onze open blik. Zijn er bijvoorbeeld ruwbouwmatige ingrepen nodig om jouw droomproject te realiseren, dan mogen deze wettelijk gezien niet door een interieurarchitect begeleid worden. Wij zullen dan ook het nodige doen om alles conform de regels af te werken en slaan de handen in elkaar met een bekwame architect.

Die uitstekende wisselwerking kan ook in de omgekeerde richting. Zo heb je misschien al een architect, maar haal je er graag ook een gespecialiseerde interieurarchitect bij? M-INT is hiervoor de partner bij uitstek. Bij voorkeur schakel je ons team al vanaf de ontwerpfase in – ook als het interieur pas later aangepakt wordt – zodat we over alle mogelijkheden kunnen brainstormen.

Interieurarchitect in Waregem en ver daarbuiten

De uitvalsbasis van M-INT bevindt zich in Harelbeke, op amper een twintigtal minuutjes rijden van Waregem. Het zorgt ervoor dat we de regio uitstekend kennen en vlot bereikbaar zijn voor opvolging en eventuele vragen. In het voorjaar van 2023 verhuist ons kantoor bovendien naar Deerlijk, wat nóg iets dichter bij Waregem is. Uiteraard beperken we ons niet tot onze activiteiten als interieurarchitect in Waregem, maar zijn we inzetbaar in de volledige provincies West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. 

Wil je graag meer weten over ons? Op onze website kan je alvast kennismaken met het team van M-INT, de werkwijze die ons kenmerkt en bovendien kan je verschillende realisaties ontdekken. Spreekt onze aanpak je aan? Aarzel dan niet langer en contacteer ons gerust voor een kennismakingsgesprek. Hopelijk tot binnenkort!

Interesse?