Reken op M-INT als interieurarchitect in Sint-Martens-Latem en omstreken.

Regio's

M-INT inschakelen als interieurarchitect in Sint-Martens-Latem

Reken op M-INT als interieurarchitect in Sint-Martens-Latem en omstreken.

M-INT inschakelen als interieurarchitect in Sint-Martens-Latem

Stijlvol én functioneel, dat typeert een interieur van M-INT. Wie ons inschakelt als interieurarchitect in Sint-Martens-Latem kan rekenen op een geëngageerde partner die alles op alles zet. We houden hierbij jouw specifieke wensen en noden steeds in het achterhoofd en mikken op een interieur dat jouw levenskwaliteit verbetert. 

Je kan de hulp van M-INT inroepen voor nieuwbouwprojecten, maar onze echte specialisatie ligt bij uitvoerige renovaties. Doorgaans zijn dit totaalprojecten die ons toelaten om een nog grotere impact te hebben op hoe jij als klant zal wonen, werken, leven of ondernemen. 

Onze troeven als interieurarchitect in Sint-Martens-Latem

Bij M-INT zorgen we ervoor dat je niet alleen nu, maar ook de volgende jaren met volle teugen kunt genieten van je nieuw interieur. We zorgen dan ook voor een perfecte match van esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid. Daarbij durven we out-of-the-box te denken, zodat de beschikbare ruimte zo goed mogelijk tot zijn recht komt. Op die manier spelen we in op je huidige noden, maar ook die van de toekomst.

Voorts betekent samenwerken met M-INT dat je een verregaande ontzorging geniet. Daarover kan je alles nalezen in onze werkwijze. Als interieurarchitect in Sint-Martens-Latem zorgen wij uiteraard voor het ontwerp, maar daarnaast ontfermen we ons ook over de coördinatie en opvolging van de werken. Door alles nauwgezet op te volgen kunnen we een sterke prijs-kwaliteitverhouding verzekeren. 

Welk soort architect heb ik precies nodig?

Misschien hoor je het in Keulen donderen bij termen zoals interieurarchitect, architect of interieurstylist. De verschillende jobs leunen dan ook bij elkaar aan, hoewel ze niet hetzelfde zijn. Een architect zal doorgaans voeling hebben met stijlvolle interieurs, net zoals ook wij vertrouwd zijn met de ‘gewone’ architectuur.

Dat laatste speelt overigens een belangrijke rol in onze werking. Het zorgt ervoor dat we jouw project zonder oogkleppen benaderen. Zijn er ruwbouwmatige aanpassingen nodig, waarvoor een gewone architect verplicht is? Dan zullen wij het nodige doen hiervoor. Alles om het best mogelijke eindresultaat te bereiken.

Heb je daarentegen al een architect voor je project, maar wil je meer expertise voor het interieur? Dan kan je uiteraard op M-INT rekenen. Bij voorkeur worden we zo vroeg mogelijk bij het renovatieproject betrokken, zodat we optimaal kunnen meedenken over de mogelijkheden.

Interieurarchitect in Sint-Martens-Latem

Wie op zoek is naar een betrouwbare en ervaren interieurarchitect in Sint-Martens-Latem, is bij M-INT aan het juiste adres. Vanuit onze uitvalsbasis in het West-Vlaamse Deerlijk zijn wij dan ook in heel West- en Oost-Vlaanderen actief.

Een kennismakingsgesprek kan plaatsvinden bij ons op kantoor of online. Ook vooraf kan je ons echter al beter leren kennen. Op de website vind je namelijk meer over ons team, onze werkwijze of je kan grasduinen tussen eerdere realisaties. Graag tot binnenkort!

Interesse?