Interieurarchitect Roeselare

Regio's

Interieurarchitect in Roeselare nodig? M-INT staat voor jou klaar!

Interieurarchitect Roeselare

Interieurarchitect in Roeselare nodig? M-INT staat voor jou klaar!

Bij M-INT zijn we ervan overtuigd dat goede interieurarchitectuur er niet alleen goed uitziet, maar ook doordacht is. En op die manier voor een beter leven zorgt. Kies je voor ons als interieurarchitect in Roeselare, dan mag je er bijgevolg op rekenen dat het project helemaal afgestemd zal zijn op jouw specifieke wensen. Zo streven we samen naar méér comfort, een beter welzijn en een ultiem thuisgevoel. 

Je kan zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten bij M-INT aankloppen, al geven we graag toe dat de tweede categorie onze specialisatie is. Tijdens een totaalrenovatie kunnen we een maximale impact hebben op hoe jij woont, werkt, leeft of onderneemt. En daar draait het uiteindelijk allemaal om.

De troeven van M-INT als interieurarchitect in Roeselare

Niet alleen in materiaalkeuzes, maar ook in onze aanpak mikken we op duurzaamheid. Het werk dat we bij jou realiseren, daarvan hoor je vele jaren de vruchten te plukken. Daarom streven we enerzijds naar een esthetisch puik resultaat, maar anderzijds ook naar een functionele invulling. Door out-of-the-box te denken, zetten we alle ruimtes in het pand zo goed mogelijk in. Op die manier komt je woning of kantoorruimte perfect overeen met zowel je huidige als toekomstige behoeftes.

Wist je overigens dat M-INT ook een uitzonderlijke vorm van ontzorging aanbiedt? Je leest er alles over bij onze werkwijze. Uiteraard nemen wij het ontwerp voor onze rekening, maar desgewenst kunnen wij ook de coördinatie en opvolging van alle werkzaamheden in goede banen leiden. Steeds zorgen we hierbij voor uitvoerige voorbereidingen, doordacht budgetmanagement en een sterke opvolging, waardoor de prijs-kwaliteit gewaarborgd blijft.

De link tussen een architect en interieurspecialist

Wie zijn woning onder handen wil nemen, twijfel misschien of hij nood heeft aan een architect, interieurarchitect of eerder een interieurstylist? De jobs zijn namelijk niet hetzelfde, maar uiteraard wel met elkaar verbonden. Zo zal een architect doorgaans voeling hebben met de vormgeving van interieurs, net zoals wij als interieurarchitecten ook een sterke kennis hebben over de ‘gewone’ architectuur.

Dat laatste aspect is ook voor jou als klant belangrijk, want het laat ons toe om ruimdenkend te zijn. Zijn er bijvoorbeeld ruwbouwmatige ingrepen nodig, waarvoor een architect verplicht is? Bij M-INT deinzen we hiervoor niet terug. We werken samen met een betrouwbare architect uit ons netwerk en helpen je zo om alles uit het verbouwproject te halen.

Die samenwerking kan overigens ook in de andere richting plaatsvinden. Is er al een architect aangesteld voor je renovatie, maar wil je er graag de expertise van een interieurexpert bijhalen? Dan kan je op M-INT rekenen. Wij vragen enkel om vroeg in het project ingeschakeld te worden, zodat we als meedenkende partner over alle mogelijkheden kunnen overleggen.

Interieurarchitect in Roeselare (en ruime omgeving)

M-INT staat paraat als jouw interieurarchitect in Roeselare, maar uiteraard zijn we in een veel ruimere regio actief. Zo vind je ons vanaf maart 2024 terug in onze uitvalsbasis Harelbeke. Van daaruit begeleiden we klanten in heel West- en Oost-Vlaanderen.

Ben je getriggerd door onze werkwijze, maar wil je graag nog meer weten? Verder op deze website kan je kennismaken met de gezichten van M-INT, onze unieke werkwijze en heel wat eerdere realisaties. Op die manier weet je precies waarvoor M-INT staat. Pas dit bij jouw visie, aarzel dan niet langer om ons te contacteren voor een kennismakingsgesprek. Tot binnenkort!

Interesse?