Reken op M-INT als interieurarchitect in regio Oudenaarde.

Regio's

M-INT, jouw interieurarchitect in Oudenaarde

Reken op M-INT als interieurarchitect in regio Oudenaarde.

M-INT, jouw interieurarchitect in Oudenaarde

Bij M-INT zijn we ervan overtuigd dat goede interieurarchitectuur meer is dan alleen een fraai ogende ruimte: het verbetert daadwerkelijk je levenskwaliteit. Als je ons kiest als interieurarchitect in Oudenaarde, zorgen wij ervoor dat jouw ruimte perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. Het resultaat? Meer comfort, een verbeterd welzijn en een plek waar je je echt thuis voelt.

Hoewel je ook voor nieuwbouwprojecten bij M-INT terecht kunt, ligt onze uitgesproken specialisatie in renovatiewerken. Deze uitdagende totaalprojecten bieden ons de mogelijkheid om een nog grotere impact te hebben op de manier waarop je woont, leeft, werkt en onderneemt.

Waarom samenwerken met M-INT als interieurarchitect in Oudenaarde?

Bij M-INT combineren we esthetiek, duurzaamheid en functionaliteit. Wie gebruikmaakt van onze diensten als interieurarchitect in Oudenaarde, profiteert jarenlang van onze creaties. We durven out-of-the-box te denken om de beschikbare ruimte optimaal te benutten en zo in te spelen op jouw huidige én toekomstige behoeften.

Dankzij onze ervaring staan we bij M-INT ook in voor een verregaande ontzorging, zoals je kunt lezen in onze werkwijze. Naast het ontwerp nemen wij in dat geval ook de coördinatie en opvolging van de werkzaamheden op ons. Wij bereiden alles goed voor, bewaken het budget en zorgen voor een sterke werfopvolging. 

Welk type architect voor jouw renovatie in Oudenaarde?

Heb je een interieurarchitect, interieurstylist of een gewone architect nodig? Hoewel de verschillende rollen niet identiek zijn, zijn ze wel sterk met elkaar verweven. Zo heeft een traditionele architect vaak een sterke affiniteit met interieurvormgeving, terwijl wij als interieurarchitecten ook gevoel hebben voor architectuur.

Dit is van groot belang, want het betekent dat we bij M-INT onbeperkt durven te denken over de optimale oplossing voor jouw pand. Zijn er ruwbouwmatige ingrepen nodig die wettelijk gezien niet door een binnenhuisarchitect mogen worden begeleid, dan werken we vanzelfsprekend samen met een architect. Bij M-INT laten we geen enkele kans onbenut om het maximale uit jouw renovatie in Oudenaarde te halen.

Uiteraard kan het ook omgekeerd werken. Misschien heb je al een architect voor je project, maar wil je ook graag een gespecialiseerde interieurarchitect erbij betrekken. Dan staat M-INT voor jou klaar. Wij raden aan om ons vanaf de ontwerpfase in te schakelen – zelfs al wordt het interieur pas later afgewerkt – zodat wij optimaal kunnen meedenken over het project. 

Interieurarchitect in Oudenaarde, maar ook daarbuiten

Je kunt M-INT inschakelen als interieurarchitect in Oudenaarde, maar uiteraard zijn wij in een veel ruimere regio actief. Onze uitvalsbasis bevindt zich in Deerlijk, maar wij nemen graag uitdagende projecten aan in heel West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

Op onze website vind je uitgebreide informatie over het team van M-INT, onze werkwijze en enkele van onze eerdere realisaties. Zo krijg je een goed beeld van wat M-INT te bieden heeft en wat je van ons kunt verwachten. Spreekt onze aanpak je aan? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, online of bij ons op kantoor. Hopelijk tot snel!

Interesse?

Zomervakantie

M-int gaat er even van tussenuit van woensdag 24 juli tot maandag 12 augustus.

Fijne zomer!