Interieurarchitect Kortrijk

Regio's

M-INT, jouw interieurarchitect in Kortrijk

Interieurarchitect Kortrijk

M-INT, jouw interieurarchitect in Kortrijk

Goede interieurarchitectuur zorgt niet alleen voor een mooi interieur, maar ook voor een beter leven. Dat is ons credo bij M-INT. Kies je voor ons als interieurarchitect in Kortrijk, dan stellen we alles in het werk om jouw pand perfect af te stemmen op je wensen en noden. Het resultaat? Meer comfort, een verhoogd welzijn en een ruimte waarin jij je écht helemaal thuis voelt.

Hoewel je ook voor nieuwbouwprojecten bij M-INT kan aankloppen, hebben wij een uitgesproken specialisatie in renovatiewerken. Deze uitdagende totaalprojecten zorgen ervoor dat we nóg meer impact kunnen hebben op hoe je als klant woont, leeft, werkt en onderneemt.

Waarom kiezen voor M-INT als interieurarchitect in Kortrijk?

Bij M-INT gaan esthetiek, duurzaamheid en functionaliteit hand in hand. Wie een beroep doet op onze diensten als interieurarchitect in Kortrijk moet er dan ook jarenlang de vruchten van plukken. We durven out-of-the-box te denken om de beschikbare ruimte optimaal te gebruiken en zo in te spelen op jouw huidige én toekomstige behoeftes.

Dankzij onze ervaring staan we bij M-INT ook garant voor een verregaande ontzorging, zoals je kan lezen in onze werkwijze. Naast het volledige ontwerp nemen wij ook de coördinatie en de opvolging van de werken voor onze rekening. Dankzij onze grondige voorbereidingen, professionele budgetmanagement en nauwgezette werfopvolging kunnen we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding aanbieden.

Architect of interieurarchitect voor jouw renovatie in Kortrijk?

Nood aan een interieurarchitect, interieurstylist of een gewone architect? Neen, de invullingen van de diverse jobs zijn niet identiek, maar wel sterk met elkaar verweven. Zo heeft een ‘gewone’ architect ongetwijfeld een sterke voeling met interieurvormgeving, terwijl wij als interieurarchitecten ook voeling hebben met architectuur.

Dat is niet onbelangrijk, want het betekent dat we bij M-INT onbegrensd durven te denken over de optimale oplossing voor jouw pand. Zijn daarvoor ruwbouwmatige ingrepen nodig, die wettelijk gezien niet door een binnenhuisarchitect mogen begeleid worden, dan slaan we vanzelfsprekend de handen in elkaar met een architect. Bij M-INT laten we dan ook geen enkele kans onbenut om het maximum uit jouw renovatie in Kortrijk te halen.

Uiteraard kan het ook in de omgekeerde richting werken. Misschien heb jij al een architect voor je project, maar wil je er ook graag een gespecialiseerde interieurarchitect bij betrekken. Dan staat M-INT voor jou paraat. Wij raden aan om ons vanaf de ontwerpfase in te schakelen – ook al wordt het interieur maar later afgewerkt – zodat wij over alle mogelijkheden kunnen meedenken.

Interieurarchitect in Kortrijk en ver daarbuiten

Je kan M-INT inschakelen als interieurarchitect in Kortrijk, maar uiteraard beperken wij ons niet tot één stad. Onze uitvalsbasis is gelegen in Harelbeke, maar wij ontfermen ons graag over uitdagende projecten in heel West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

Op onze website vind je alvast heel wat informatie over het team van M-INT, onze werkwijze en enkele eerdere realisaties. Zo weet je perfect waarvoor M-INT staat en wat je van ons mag verwachten. Spreekt deze aanpak je aan? Aarzel dan niet langer om ons te contacteren voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, online of bij ons op kantoor. Tot binnenkort!

Interesse?