Met M-INT als interieurarchitect in Izegem kies je voor een persoonlijke aanpak op maat.

Regio's

Samenwerken met M-INT als interieurarchitect in Izegem

Met M-INT als interieurarchitect in Izegem kies je voor een persoonlijke aanpak op maat.

Samenwerken met M-INT als interieurarchitect in Izegem

M-INT onderscheidt zich door interieurs te ontwerpen, die tegelijk stijlvol en functioneel zijn. Wie ons inschakelt als interieurarchitect in Izegem mag dan ook rekenen op een eindresultaat dat zowel nu als in de toekomst helemaal aangepast is aan jouw individuele noden en wensen. Ons doel is dan ook om een interieur te creëren dat écht impact heeft op je levenskwaliteit.

Bij M-INT kan je zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten terecht, al hebben we een uitgesproken specialisatie in die laatste categorie. Totaalrenovaties laten ons toe om een maximale impact te hebben op hoe jij straks optimaal kan wonen, leven, werken of ondernemen. 

Waarom M-INT kiezen als interieurarchitect in Izegem?

Bij M-INT weten we functionaliteit perfect te koppelen met esthetiek en duurzaamheid. Het is dan ook steeds ons doel dat je vele jaren van het resultaat kan genieten. Om dat te bekomen, denken we graag out-of-the-box, zodat we alle beschikbare ruimtes helemaal tot hun recht laten komen. Daarbij houden we rekening met jouw noden van vandaag, maar ook die van de toekomst.

Bovendien is M-INT een ervaren partner, waardoor we jou perfect kunnen ontzorgen tijdens het volledige bouw- of renovatieproject. Wie met ons samenwerkt als interieurarchitect in Izegem kan niet alleen op een volledig uitgewerkt ontwerp rekenen, maar ook op een zorgvuldige coördinatie en opvolging van de werkzaamheden. Daardoor kunnen we een sterke prijs-kwaliteitverhouding aanbieden, terwijl we de afgesproken timing en budgetten bewaken. Lees er meer over op de pagina ‘Onze werkwijze’

Welk type (interieur)architect heb je nodig voor een renovatie in Izegem?

Interieurarchitecten en ‘gewone’ architecten hebben andere specialisaties, maar uiteraard zijn beide jobs wel sterk met elkaar verbonden. Een architect zal vaak oog hebben voor het interieur, net zoals wij als interieurarchitect ook goed thuis zijn in de ‘gewone’ architectuur. En dat is ook belangrijk voor jouw renovatie. 

Zo deinzen wij er niet voor terug om ruwbouwmatige ingrepen uit te voeren als dat nodig is voor het ideale resultaat. Deze werkzaamheden mogen niet begeleid worden door interieurarchitecten alleen, dus spreekt het voor zich dat wij hiervoor samenwerken met een architect uit ons netwerk. 

Ook in de omgekeerde richting is een samenwerking steeds mogelijk. Wil je naast de architect nog een interieurexpert aan je project toevoegen, dan staat M-INT voor jou klaar. Wij verzoeken enkel om ons zo vroeg mogelijk in te schakelen, zodat we onze expertise als meedenkende partner kunnen delen.

Interieurarchitect in Izegem en de ruime omgeving

Wie op zoek is naar een geëngageerde interieurarchitect in Izegem kan steeds op het team van M-INT rekenen. Wij bevinden ons in Deerlijk en staan in voor projecten in heel West- en Oost-Vlaanderen.  

Wil je graag nog iets meer weten over ons? Op onze website vind je nog heel wat leesvoer om je voor te bereiden op een samenwerking. Zo lees je bijvoorbeeld meer over het team van M-INTonze werkwijze en enkele eerdere realisaties. Op die manier weet je perfect wat je van ons mag verwachten. Besluit je vervolgens om contact op te nemen, dan ontmoeten we je graag binnenkort.

Interesse?