Interieurarchitect Gent

Regio's

M-INT, jouw interieurarchitect in Gent

Interieurarchitect Gent

M-INT, jouw interieurarchitect in Gent

Een mooi interieur? Heel graag! Een beter leven? Absoluut! Dat beide hand in hand gaan bij goede interieurarchitectuur, daar zijn we bij M-INT van overtuigd. Als je ons inschakelt als interieurarchitect in Gent zorgen we er dan ook voor dat je pand perfect afgestemd is op al jouw wensen en noden. Een ruimte waarin jij je echt helemaal thuis voelt, dankzij een verhoogd comfort en oog voor welzijn nu en in de toekomst.

Bij M-INT kan je aankloppen voor diverse nieuwbouwprojecten, maar ons team heeft een uitgesproken specialisatie in uitvoerige renovatiewerken. In deze totaalprojecten kunnen we namelijk het meest impact hebben op hoe jij als klant woont, leeft, werkt en onderneemt. 

Waarom kiezen voor M-INT als interieurarchitect in Gent?

Esthetiek, duurzaamheid en functionaliteit zijn allen erg belangrijk bij M-INT. Wie een beroep doet op onze diensten als interieurarchitect in Gent geniet dan ook jarenlang van het resultaat. Om dat te bekomen, denken we out-of-the-box, zodat we de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk kunnen gebruiken. Op die manier spelen we niet alleen in op je huidige behoeftes, maar ook op die van de toekomst.

Bovendien kan je bij M-INT terecht voor een verregaande ontzorging tijdens het (ver)bouwproject. Zo kunnen wij niet alleen voor het ontwerp instaan, maar ook de volledige coördinatie en opvolging van de werken voor onze rekening nemen. Met grondige voorbereidingen, een doordacht budgetmanagement en nauwgezette werfopvolging zorgen voor een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Lees er meer over in onze werkwijze

Architect of interieurarchitect voor je renovatie in Gent?

Interieurarchitect, interieurstylist, binnenhuisarchitect of gewoon architect? Als leek is het niet altijd simpel om te weten welke professional je precies nodig hebt en de diverse jobs zijn niet identiek. Toch zijn ze wel sterk met elkaar verweven. Zo zal een gewone architect ongetwijfeld voeling hebben met interieurvormgeving, terwijl wij als interieurarchitecten ook thuis zijn in de gewone architectuur.

Dat laatste is niet onbelangrijk, want het zorgt ervoor dat we bij M-INT een ruime blik hanteren. Zijn er voor de optimale oplossing in jouw pand ruwbouwmatige ingrepen nodig? Dan mogen deze wettelijk gezien niet door een interieurarchitect begeleid worden en dan werken we uiteraard samen met een architect. Sowieso halen we het maximale uit jouw project.

De wisselwerking kan ook in de andere richting toegepast worden. Heb je al een architect, maar betrekken jullie graag een gespecialiseerde binnenhuisarchitect bij het project? M-INT staat voor jou paraat. Bij voorkeur worden we wel al in de ontwerpfase ingeschakeld – zelfs als het interieur pas later volgt – zodat we kunnen meedenken over alle mogelijkheden.

Interieurarchitect in Gent en ver daarbuiten

M-INT is gevestigd in het zuiden van West-Vlaanderen, op amper een halfuurtje rijden van Gent. Sowieso beperken wij ons niet tot één bepaalde stad of regio, maar ontfermen we ons graag over projecten in heel West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Als voormalige studenten in de Arteveldestad spreekt het voor zich dat we ons graag uitleven als interieurarchitect in Gent.

Meer weten over ons? Op onze website vind je meer info over het team van M-INT, de werkwijze die wij hanteren en uiteraard ook enkele eerdere realisaties. Op die manier weet je als klant perfect wat je van ons mag verwachten. Als deze aanpak je bevalt, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek in ons kantoor. Neem in dat geval gerust contact op. Graag tot binnenkort!

Interesse?