Interieurarchitect Deerlijk

Regio's

Reken op M-INT als interieurarchitect in Deerlijk

Interieurarchitect Deerlijk

Reken op M-INT als interieurarchitect in Deerlijk

Een mooi interieur én een beter leven, dat is wat goede interieurarchitectuur nastreeft. En dus ook ons doel bij M-INT. Schakel je ons in als interieurarchitect in Deerlijk, dan doen we er alles aan om je (ver)bouwwerken perfect af te stemmen op jouw specifieke wensen en noden. Op die manier zorgen we voor meer comfort en een verhoogd welzijn in een woning waar jij je helemaal thuis voelt. 

Uiteraard kan je M-INT steeds inschakelen voor het interieur van nieuwbouwprojecten, maar ons team heeft een duidelijke specialisatie in renovaties. Dit type totaalprojecten laat ons namelijk toe om nóg meer impact te creëren op hoe jij als klant woont, leeft, werkt en onderneemt. 

Waarom kiezen voor M-INT als interieurarchitect in Deerlijk?

Bij M-INT gaan we voor de ideale combinatie van esthetiek, duurzaamheid en functionaliteit. Het doel: wie ons inschakelt als interieurarchitect in Deerlijk moet hier vele jaren de vruchten van plukken, terwijl het resultaat ook prachtig oogt. Om dat te bekomen durven we out-of-the-box te denken en alle beschikbare ruimte optimaal te gebruiken. Zo spelen we niet alleen in op de noden van vandaag, maar ook die van de toekomst. 

We beschikken over de nodige ervaring om tijdens de werkzaamheden een verregaande ontzorging aan te bieden, zoals je kan lezen in onze werkwijze. Zo nemen wij naast het volledige ontwerp ook de coördinatie en de opvolging van de werken op ons. Grondige voorbereidingen, nauwgezette werfopvolging en professioneel budgetmanagement vormen de basis om een vlot verloop en sterke prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden. 

Architect of interieurarchitect voor jouw renovatie in Deerlijk?

Je hebt beslist om jouw dromen te realiseren, maar heb je nu nood aan een interieurarchitect, interieurstylist of een gewone architect om je bij te staan? Voor een leek klinkt het misschien gelijkaardig, maar de jobs zijn niet identiek. Een ‘gewone’ architect’ zal bijvoorbeeld wel voeling hebben met interieurvormgeving, net zoals interieurarchitecten ook voeling hebben met de ‘gewone’ architectuur. Beide zijn dus sterk met elkaar verweven. 

Die verwevenheid is belangrijk voor jouw project, aangezien het onze blik bij M-INT verruimt. Hebben we een optimale oplossing voor jouw woning, maar is daarvoor een ruwbouwmatige ingreep nodig? Dan aarzelen wij niet om samen te werken met een architect, wat wettelijk verplicht is. We halen met andere woorden alles uit de kast om het maximale uit jouw renovatie in Deerlijk te halen. 

De samenwerking is overigens in beide richtingen mogelijk. Heb jij al een architect gekozen voor je project, maar haal je ook graag de specifieke expertise van een interieurarchitect in huis? Op M-INT kan je rekenen. Bij voorkeur worden wij al vanaf de ontwerpfase ingeschakeld – zelfs als het interieur pas in een latere fase volgt – zodat we maximaal kunnen meedenken over de volledige aanpak. 

Interieurarchitect in Deerlijk en ver daarbuiten

Je kan M-INT inschakelen als interieurarchitect in Deerlijk, maar uiteraard zijn we in een veel ruimere regio actief. Zo zijn wij beschikbaar voor uitdagende projecten in de volledige provincies West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen. Ons kantoor vind je tot maart 2024 in Harelbeke, daarna verhuizen wij naar Deerlijk. Hier ontvangen we je dan ook graag voor het eerste kennismakingsgesprek. 

Meer weten? Op onze website kan je meer informatie vinden over de mensen achter M-INT, onze werkwijze en een heleboel eerdere realisaties. Zo weet je perfect waarvoor ons team staat en wat je als klant mag verwachten. Spreekt deze werkwijze jou aan, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren voor een kennismakingsgesprek.

Graag tot binnenkort!

Interesse?

Zomervakantie

M-int gaat er even van tussenuit van woensdag 24 juli tot maandag 12 augustus.

Fijne zomer!