Portfolio

Renovatie rijwoning

Periode
2021 - 2022
Locatie
Harelbeke, West Vlaanderen

Op wandelafstand van ons kantoor mochten we de gelijkvloers van een rijwoning renoveren en inrichten.

Meer contact met gezinsleden

De grootste frustratie voor de klant was de keuken: op zich wel groot genoeg, maar de kok van dienst miste contact met de andere gezinsleden in de afgesloten keuken.

Ook de leefruimte mocht wat stijlvoller ingericht worden met een tikkeltje meer opbergruimte en betere verlichting.

Black & white met warme accenten van goud en hout

Uit een brainstorm bleek al snel een voorkeur voor zwart-wit en strakke lijnen in combinatie met hout. We voegden nog gouden accenten toe in de verlichting en decoratie voor een extra warme toets.

Minstens even belangrijk als de sfeer: onderhoudsgemak en kwaliteit van de materialen. Met 3 kleine jongens en een poes in huis moet het interieur tegen een stoot kunnen en gemakkelijk te kuisen zijn. De wens voor de warme en luxueuze looks van parket zonder de nadelen ervan resulteerde in een vloer van vinylplanken: sterk, krasbestendig en vochtbestendig. De kasten zijn gemaakt in laminaat, wat stootvast is en ook gemakkelijk te kuisen.

Zitnis voor driedubbel gebruik

Schoenen en jassen? Daar is geen plaats voor in de inkom.

Een eerste reden waarom we de wand aan de voorgevel uitgewerkt hebben met een zitnis en kastruimte. Jassen kunnen in de kast tussen de tv en de zitnis.

Een tweede reden? Door de zitnis donker uit te werken, biedt dit een geborgen sfeer waar een van de zoontjes met ASS gemakkelijker tot rust kan komen.

Als derde is een zitnis ideaal als uitbreiding van de zithoek wanneer er veel bezoek is.

​Ingewerkte spots zorgen ervoor dat dit geen donker hoekje is, dat je er gezellig een boekje kan lezen en dat de kussens een mooi, kleurrijk accent zijn in de ruimte.

voor en na

woonkamer

voor
na

Keuken

voor
na

Leefruimte

voor
na

Voor en tijdens de werken


Nood aan verandering?

Zomervakantie

M-int gaat er even van tussenuit van woensdag 24 juli tot maandag 12 augustus.

Fijne zomer!