Portfolio

Inrichting Kantoor

Periode
2020 - 2021
Locatie
Sint-Baafs-Vijve, West Vlaanderen

Op een idyllische locatie met prachtig uitzicht in het centrum van Sint-Baafs-Vijve wordt ‘the View’ gebouwd.

Onze klant kocht de gelijkvloers en 1ste verdieping om er zijn kantoor en een guesthouse in te vestigen.

Hij schakelde ons net op tijd in, zodat we nog enkele aanpassingen konden doen aan de ruwbouw en de technieken om het interieur volledig naar zijn wensen te kunnen ontwerpen.

Kantoorinrichting

Het kantoor is geen klassiek kantoor waar verschillende mensen 8u per dag werken. Het is een secundair kantoor voor fysieke en online meetings met klanten en partners van het bedrijf.​

Het kantoor bestaat uit 1 grote ruimte met panoramisch uitzicht over de Leie en 2 kleinere ruimtes. Een huiselijke sfeer primeert voor alle ruimtes, maar elke ruimte krijgt een andere nuance zodat je in functie van het soort werk de geschikte setting kan kiezen.

​Een van de kleinere ruimtes richten we specifiek voor informele online meetings in. Een leuke sfeer op beeld van de gesprekspartner is belangrijk. Een speelse kast met veel open vakken voor decoratie zorgt hiervoor. Ook het vergaderen in loungezetels geeft een relaxed gevoel.

De grote L-vormige ruimte is aan de ene kant voorzien voor zowel fysieke als online meetings tot 10 personen. Hier wordt op een meer formele manier vergadert. 

Aan de andere kant is een keuken waar tijdens de middag samen kan gegeten worden, maar wie tijdens de werkuren staand wil werken of vergaderen kan dat hier ook doen aan de hoge tafel. 

In de hoek van de ruimte is een lounge-zithoek in akoestisch dempend materiaal. Hier kan je tussen 2 meetings door ontspannen met zicht op water en groen.

Leempleister

Alle muren en plafonds worden met leem gepleisterd:​

  • draagt bij aan een betere akoestiek
  • 100% natuurlijk en hernieuwbaar: bevat geen giftige stoffen en vergt weinig energie bij de winning, productie, verwerking en recyclage
  • vochtregulerend: wanneer de binnenlucht droger wordt, zal de leem het opgenomen vocht geleidelijk weer afstaan.
  • voor een warme, authentieke en natuurlijke sfeer

voor en na

Vergaderruimte

voor
na

Project in uitvoering


Nood aan een stimulerende werkplek?